Co přináší firmám
vyvážená strava?

Kvalitní jídlo má pozitivní vliv na pracovní výkony zaměstnanců.
Špatné stravování naopak vede k častějším absencím, stresu
a horším pracovním výsledkům.

Umožnit zaměstnancům, aby jedli zdravě,
je pro firmu investice.

Zdravá výživa se promítá do každodenního chodu firmy.
Prosperující podniky mají zaměstnance, kteří jsou soustředění,
cítí se dobře a do práce chodí rádi.

Jak se pozná, že se zaměstnanci zdravě stravují?

  • mají dostatek energie
  • jsou v dobré kondici
  • podávají lepší pracovní výkony
  • jsou kreativnější a efektivnější
  • snadno komunikují
  • lépe chápou a snadno zvládají stres
  • rychleji se rozhodují
  • nejsou unavení a nervózní
Proč cítí společnost Edenred zodpovědnost za to,
aby se zaměstnanci ve firmách stravovali zdravě?
  • nezdravé stravování je nejčastější příčinou předčasných úmrtí na celém světě
  • obézní Češi stojí stát až 72 miliard korun ročně
  • v obezitě jsme na 4. místě v Evropě
  • obezita způsobí půl milionu případů rakoviny ročně
  • v roce 2025 by mohlo kvůli obezitě trpět cukrovkou až milion Čechů

Zajímá Vás,
jak se dá zdravé stravování zavést u vás ve firmě?

Podívejte se do sekce Workshopy

Mohlo by Vás také zajímat